HÄMEENLINNAN KESÄTEATTERI YLPEÄNÄ ESITTÄÄ:

ORKESTERI – THE EVERLAST

 

Okko Leon komedia Orkesteri – The Everlast nähtiin ensi kertaa Helsingissä KOM-teatterissa lokakuussa 2013. Tämän jälkeen teos on saanut suuren suosion; Matti Ijäs tekee siitä elokuvan ja Lauri Maijala on tehnyt siitä kuunnelman Ylelle, työn alla on niin ikään romaani. Sitä ennen, kesällä 2014 Orkesteri – The Everlast astuu Hämeenlinnan kesäteatterin estradille.

Näytelmä kertoo parhaat päivänsä nähneestä The Everlast -nimisestä tanssiorkesterista, joka odottaa hääkeikkaa juhlapaikan takahuoneessa.

 

"Kodikas komedia parhaat päivänsä nähneestä bändistä"
Turun Sanomat

"Esitys on parhaimmillaan hulvaton, varsinkin keskittyessään miesten väliseen kommunikaatioon ja tunneilmaisuun sekä bändin jäsenten sosiaalisiin suhteisiin."
Helsingin Sanomat

"Orkesteri on hieno suomalainen komedia, joka ammentaa vahvasta, karrikoidusta, mutta oivaltavasti kiteytetystä tyyppigalleriasta"
Skenet

"Hauskaa synnytetään urakalla."
Hämeen Sanomat

 

Suomen Suvi ilman kesäteatteria ei ole mitään. Tule nauttimaan hyvästä kesäteatterista vehreään Hämeenlinnan Kaupunginpuistoon. Meillä on helppo tulla. Pysäköintipaikat ym. palvelut ovat aivan kesäteatterin vieressä. Katsomo on osittain katettu.

Käsikirjoitus: Okko Leo
Ohjaus: Martti Töttölä
Musiikki: Olavi Uusivirta
Näyttelijät: Marika Heiskanen, Risto Korhonen, Matti Onnismaa, Kalle Pylvänäinen ja Sauli Suonpää
Tuottaja: Hämeenlinnan Kesäteatteri, Martti Töttölä 

ESITYSAJAT 10.7.-9.8.2014

ke, to, pe klo 19
la klo 14 ja 19, su 27.7. klo 14

LIPUT 22 €
20 € (eläkeläiset ja ryhmät yli 20 henk.)
12 € (opiskelijat, lapset alle 16v., työttömät)Olemme myös Facebookissa!